Hoppa till innehållet

Blixtrande smaker

Det är kocken Paul Svenssons förtjänst att Fotografiska numera har en högklassig restaurang.

Underbar miljö. När Di Weekend väl hittat till restaurangen vill vi stanna så länge som möjligt.
Underbar miljö. När Di Weekend väl hittat till restaurangen vill vi stanna så länge som möjligt.
På tallriken. Ångad spetskål, svart vitlök och mjölksyrad karljohanssvamp.
På kajen. Det vackra tullhuset med Finlandsbåtarna som närmsta granne.
På kajen. Det vackra tullhuset med Finlandsbåtarna som närmsta granne.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera