Hoppa till innehållet

Hon var med och startade Hand in Hand

Kalpana Sankar har hjälpt miljoner kvinnor att ta sig ur fattigdomen. Och medlet är inte bidrag utan företagande. ”Kvinnor har mer disciplin och är mer villiga att lära”, menar hon.
HJÄLP TILL SJÄLVHJÄLP. Kalpana Sankar var med och grundade organisationen Hand in Hand i Indien för 15 år sedan. ”Kvinnor är den grupp som drabbas hårdast av fattigdom. Därför är det naturligt för Hand in Hand att satsa på kvinnorna”, säger hon.
HJÄLP TILL SJÄLVHJÄLP. Kalpana Sankar var med och grundade organisationen Hand in Hand i Indien för 15 år sedan. ”Kvinnor är den grupp som drabbas hårdast av fattigdom. Därför är det naturligt för Hand in Hand att satsa på kvinnorna”, säger hon.Foto: Banfa Jawla

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera