Hoppa till innehållet

H&M släpper ridkollektion

Klädkedjan H&M släpper nu sin första klädkollektion riktad mot ryttare.

HÄSTKOLLEKTION. H&M lanserar kläder för hästfolk i samband med Europamästerskapet i ridsport i Göteborg. Med bilden är Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson (längst till höger).
HÄSTKOLLEKTION. H&M lanserar kläder för hästfolk i samband med Europamästerskapet i ridsport i Göteborg. Med bilden är Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson (längst till höger).

De nya kläderna, som går under namnet ”We Love Horses”, lanseras och säljs enbart under Europamästerskapet i ridsport, som inleddes i Göteborg på måndagen och pågår veckan ut.

Modejätten är även huvudsponsor till evenemanget och har en lång historia av att sponsra ridsporten.

Redan 1996 slöts det första avtalet med hoppstjärnan Malin Baryard Johnsson, ett avtal som nu är på sitt 21:a år och fortfarande löper på. Såväl Malin Baryard Johnsson som Peder Fredricson tävlar på hästar som ägs av H&M-arvingen Charlotte Söderström, dotter till ordföranden och huvudägaren Stefan Persson.

Hästarna har också döpts till H&M-klingande namn såsom H&M Cue Channa och H&M All In.

We Love Horses-kollektionen finns för barn, dam och herr. Kläderna kommer enbart att säljas den här veckan i den popupbutik som H&M har öppnat på Heden i anslutning till EM samt i butiken på Kungsgatan i Göteborg. (Di)

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera