Hoppa till innehållet

Här är USA:s bästa hotellbarer

Hotellbarer kan vara hemska inrättningar, men det finns ljuspunkter. Här är några av de bästa USA kan erbjuda.

CNN har listat några av den amerikanska kontinentens bästa barer för affärsresenärer.
CNN har listat några av den amerikanska kontinentens bästa barer för affärsresenärer.Foto: TT/AP

Även på pressade jobbresor kan det finnas någon minut över att varva ned.

CNN har listat några av den amerikanska kontinentens bästa för affärsresenärerna. Två av dem kan även Di Weekends utsände skriva under på att de är värda ett besök.

Top of the Mark i San Francisco är en sällsynt bra startpunkt. Den ligger förstås längst upp i InterContinental Mark Hopkins – på 19:e våningen – och har 360 grader, milsvid utsikt över staden och bukten nedanför.

Även om det är kö till fönsterborden går det oftast att få plats vid en liten extra bardisk i ena änden av lokalen.

The Standard i Los Angeles har en så kallad rooftop bar komplett med pool. Gästerna kan i samband med dataspelsmässan E3 i juni bestå av anställda på svenska spelutvecklarbolag som tidigare år hyrt baren för efterfest. Badkläder och handdukar finns att få låna på plats.

Bland CNN:s övriga favoriter finns The Library i NoMad Hotel i New York. Dit gäller det att komma tidigt på eftermiddagarna. I väntan på eventuellt sällskap saknas inte lektyr, väggarna är täckta av bokhyllor.

En annan New York-bar värd ett besök är uppenbarligen King Cole Bar & Salon i St. Regis hotell. Bra för dem som vill diskutera dagens möten och garanterat ingen dj som spelar hög musik, enligt CNN som vänt sig till lyxambassadörerna på Quintessentially Lifestyle i jakten på de bästa etablissemangen.

I Miami Beach rekommenderas Bleau Bar i Fontainebleau för sin futuristiska inredning, blanda annat en kristallkrona formgiven av den kinesiske konstnären Ai Weiwei. Baren är dessutom känd för att haft gäster som Bob Hope och Marlene Dietrich.

I Chicago bör ett besök göras i baren J Parker i Hotel Lincoln. Utsikten uppges vara hänförande med Lake Michigan åt ena hållet och Chicagos skyskrapor i den andra.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera