Hoppa till innehållet

Gott men smått

Goda smaker, men för lite och för dyrt på Markus Aujalays kitchiga Tegelbacken.

DYRT. På Tegelbacken är priserna, inredningen och smakerna rejält tilltagna.
DYRT. På Tegelbacken är priserna, inredningen och smakerna rejält tilltagna.Foto: Foto: Jack Mikrut
Prisade kockar. Markus Aujalay och Tomas Diederichsen hjälps åt i köket.
Prisade kockar. Markus Aujalay och Tomas Diederichsen hjälps åt i köket.Foto: Jack Mikrut
KITCH. Stormönstrade tapeter och röd sammet är genomgående.Foto: Jack Mikrut
Råbiff med ostron, rödbeta och krasse.
Råbiff med ostron, rödbeta och krasse.Foto: Jack Mikrut

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera