Hoppa till innehållet

Dubai tänjer på lyxen

Burj Al Arab slår snart ännu ett rekord. En ny uteplats, som är 10 000 kvadratmeter stor och sträcker sig 100 meter ut i havet, har tillverkats i Finland och är just nu på väg till Dubai.

LYXTILLBYGGE. Burj Al Arabs nya terass är byggd i Finland och når 100 meter ut i havet.
LYXTILLBYGGE. Burj Al Arabs nya terass är byggd i Finland och når 100 meter ut i havet.

Hotellet Burj Al Arab kommer inom kort att ha en helt ny uteplats i form av ett enormt däck. Skapelsen, kallad "Det norra däcket" är tillverkad i Finland, skriver Luxury Launches.

"Det här är första gången som en skapelse av den här naturen och storleken har byggts i ett land och sedan har transporterats till ett annat för att sättas ihop. Vi tänjer verkligen på innovationsgränser och visar att vi har bestämt oss för att positionera Dubai som en av de mest spännande destinationerna i världen, och att Burj Al Arab Jumeirah är den bästa leverantören av lyxupplevelser", säger Robert Swade, Jumeirah Group’s operativa chef, till Luxury Launches.

På däck kommer gästerna att ha tillgång till 32 strandhyddor och 400 solstolar vid en sötvattenpool på 621 kvadratmeter och en saltvattenpool på 828 kvadratmeter. "Det norra däcket" förväntas vara helt klart i maj.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera