Hoppa till innehållet

Smakresan fortsätter

Smörgåstårteriet vid Vasaparken är en liten pärla i krogstockholm som äntligen har hittat hem.

Sobert. Smörgåstårteriet har renodlat konceptet – ännu en gång. Interiören har blivit mer avskalad.
Sobert. Smörgåstårteriet har renodlat konceptet – ännu en gång. Interiören har blivit mer avskalad.Foto: Joey Abrait
Sobert. Smörgåstårteriet har renodlat konceptet – ännu en gång. Interiören har blivit mer avskalad.Foto: Joey Abrait
Köksmästare Claes Björlings kokkonst håller högsta klass.
På tallriken: ​Norsk fjord-lax, rättika, zucchini och buskkrasse, sammanbundet med en ostronemulsion.
På tallriken: ​Norsk fjord-lax, rättika, zucchini och buskkrasse, sammanbundet med en ostronemulsion.Foto: Joey Abrait

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera