Hoppa till innehållet

Matbaren sätter standarden

Här vet man vad man får: nordiska rätter på råvaror av högsta kvalitet och omtänksam service.

SPOTLIGHT. De stora välvda fönstren bjuder på ljusinsläpp och utsikt mot Gamla stan.
SPOTLIGHT. De stora välvda fönstren bjuder på ljusinsläpp och utsikt mot Gamla stan.Foto: Foto: Joey Abrait
FINA FISKEN. Skandinavisk sashimi serveras inte som på ett sushiställe utan som en tallrik där fiskbitarna samsas med grönsaker.
FINA FISKEN. Skandinavisk sashimi serveras inte som på ett sushiställe utan som en tallrik där fiskbitarna samsas med grönsaker.Foto: Joey Abrait
ORIGINALET. Mathias Dahlgrens Matbaren har fått många efterföljare.Foto: Anna Rönnqvist
BRICKLUNCH. Matbaren är den enda stjärnkrog i Stockholm som har lunchöppeFoto: Joey Abrait
PÅ MENYN. Hällstekt ekologisk biff med dragon, lagrad ost och syrad lök.
PÅ MENYN. Hällstekt ekologisk biff med dragon, lagrad ost och syrad lök.Foto: Joey Abrait

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera