Hoppa till innehållet

Krogtest: Toppengott

Underbar utsikt och rejäla portioner på taket.

Alla rätter har japanska inslag. Här chirashisushi med sojarimmad lax, forellrom, kålrotsgari, sesamemulsion och furikake.
Alla rätter har japanska inslag. Här chirashisushi med sojarimmad lax, forellrom, kålrotsgari, sesamemulsion och furikake.Foto: Foto: Amanda Lindgren
Alla rätter har japanska inslag. Här chirashisushi med sojarimmad lax, forellrom, kålrotsgari, sesamemulsion och furikake.
Alla rätter har japanska inslag. Här chirashisushi med sojarimmad lax, forellrom, kålrotsgari, sesamemulsion och furikake.
Tak lever upp till sitt namn. Utsikten är Stockholms bästa.
Köket under ledning av Frida Ronge.
På menyn: Blåbär och pannkaka.
På menyn: Blåbär och pannkaka.Foto: Amanda Lindgren (Di)

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera