Hoppa till innehållet

Krogtest: Stjärnklart i London

Den svenska Michelin-krogen i London får nästan full pott av Di Weekend.

PERFEKTIONIST. Mikael Jönsson styr och ställer i köket. Här lägger han upp sjöborre i tomatvattensgelé.
PERFEKTIONIST. Mikael Jönsson styr och ställer i köket. Här lägger han upp sjöborre i tomatvattensgelé.Foto: Foto: Jack Mikrut
Den alltför enkla miljön på Hedone är ett hinder för att Londonrestaurangen ska få maximala 25 poäng i Di Weekends krogstest.Foto: Jack Mikrut
På menyn: Varm krabba med -hasselnötsmajonnäs och bitar av Granny Smith-äpple.Foto: Jack Mikrut
Umamipunch. Parmesankräm med ett täcke av umamigelé med chiafrön.Foto: Jack Mikrut
Fish and chips. Hedones variant av friterad marulk med hemmagjord tartarsås.
Fish and chips. Hedones variant av friterad marulk med hemmagjord tartarsås.Foto: Jack Mikrut

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera