Hoppa till innehållet

Krogtest: Smakhaveri i anrik lokal

Nya kvarterskrogen i Gamla stan stoltserar med bred meny, men famlar efter formen.

NYA TIDER. Den murriga sammetsöda baren till Le Rouge har transformerats till modern, avskalad matsal.
NYA TIDER. Den murriga sammetsöda baren till Le Rouge har transformerats till modern, avskalad matsal.Foto: Jack Mikrut

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera