Hoppa till innehållet

Krogtest: Slarvet sänker Zink

Dålig service, dyrt och intetsägande mat. Miljön är det enda som håller måttet på Zink.

Zink Grill är nyrenoverat, men känslan i lokalen är att restaurangen har legat här sedan början av 1900-talet.
Zink Grill är nyrenoverat, men känslan i lokalen är att restaurangen har legat här sedan början av 1900-talet.Foto: Foto: Jesper Frisk
Fokus på grillen. Kökets grillkonster drar upp matbetyget.
Fokus på grillen. Kökets grillkonster drar upp matbetyget.Foto: Jesper Frisk
I och med renoveringen tillkom 25 platser.Foto: Jesper Frisk
Här tillagar köksmästare Robin Engdahl en t-bone steak.Foto: Jesper Frisk
På menyn: Grillad rödtunga från Smögen med kyndel och citron.
På menyn: Grillad rödtunga från Smögen med kyndel och citron.Foto: Jesper Frisk

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera