Hoppa till innehållet

Krogtest: Finkrögaren på bakgatan

Vita dukarna har åkt av, men Göteborgskrogen håller samma höga gastronomiska nivå.

Stefan Karlsson, Victor Hällegård och Martin Moses i det öppna köket.
Stefan Karlsson, Victor Hällegård och Martin Moses i det öppna köket.
TV-kocken Stefan Karlsson.Foto: Amanda Lindgren
Skånsk fasan med gröna tillbehör.Foto: Amanda Lindgren
Mysigt fast lite avsides i Göteborg.Foto: Amanda Lindgren
Löjrom med citroninkokt schalottenlök, smörstekt bröd, dill och syrad grädde.Foto: Amanda Lindgren
Stekbordet i gästens blickfång.Foto: Amanda Lindgren
Den innersta delen av restaurangen har lite hemma hos-känsla.
Den innersta delen av restaurangen har lite hemma hos-känsla.Foto: Amanda Lindgren

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera