Hoppa till innehållet

Grönt och personligt

Den lilla krogen på Sankt Eriksgatan lade grogrunden för den gröna trenden i Stockholms krogvärld.

Litet och intimt – det finns plats för bara 18 gäster.
Litet och intimt – det finns plats för bara 18 gäster.Foto: Foto: Oskar Omne
Litet och intimt – det finns plats för bara 18 gäster.Foto: Oskar Omne
På tallriken: bakad rödbeta, torkad kapris, rabarbervinäger och crème på rostad mandel.Foto: Oskar Omne
På menyn: torkad rotselleri, örtyoghurt, krasse och rostade pumpafrön,
På menyn: torkad rotselleri, örtyoghurt, krasse och rostade pumpafrön,Foto: Oskar Omne

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera