Hoppa till innehållet

Fräscht och vråldyrt

Hotellkrogen i Göteborghåller hög klass på alla fronter. Men det är på tok för dyrt.

MATIGT STILLEBEN. Vackert upplagda och dekorerade rätter är något av vRås signum.
MATIGT STILLEBEN. Vackert upplagda och dekorerade rätter är något av vRås signum.Foto: Foto: Bo Håkansson/Bilduppdraget
MATIGT STILLEBEN. Vackert upplagda och dekorerade rätter är något av vRås signum.
MATIGT STILLEBEN. Vackert upplagda och dekorerade rätter är något av vRås signum.
NY KÖKSMÄSTARE. Sofia Bodovic Olsson har tagit över rollen efter Frida Ronge.
MITT I CITY. Restaurangen ligger väl dold i det gamla posthuset på Drottningtorget.
PÅ TALLRIKEN. En svårslagen syrlig gräddfilssorbet med björnbär och honung.
PÅ TALLRIKEN. En svårslagen syrlig gräddfilssorbet med björnbär och honung.Foto: Bo Håkansson, Bilduppdraget

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera