krog

Krogtest: Utsökt hantverk

Lekfullt, gott och prisvärt på ”nya” Hantverket.

Fett på biokrogen

Trevlig miljö och gemytlig stämning, men ingen lockande meny.

Modigt – men en besvikelse

Menlöst och på gränsen till hutlöst – Di Weekend har ätit på Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang Rutabaga.

Omtest: Hög nivå hos kändiskocken

Matbetyget höjs när tv-kocken Markus Aujalays växlar upp.

Krogtest: En chosefri pärla

Den ängsliga hipsterfaktor som Södermalm i bland beskylls för lyser med sin frånvaro på kvarterskrogen vid Mosebacke torg.

Krogtest: Munsbitarna faller på plats

Gastropubens lockbete är Björn Frantzéns prisvärda avsmakningsmeny som håller toppklass.

Omtest: Tystare på Stureplans dyra japan

Avgrundsvrålet är tack och lov borta. Det är det första som vi kan konstatera när vi stiger in på Kasai igen.

Lever upp till hajpen

Kritikernas kelgris är en av stans mest prisvärda kvarterskrogar.

Krogtest: Skånsk curry ger Matsverige nytt sting

Finkrogen i Malmö stakar ut framtiden för det nynordiska köket.

En lågmäld sushi-show

Att besöka Soyokaze är som att sitta i någons kök och få sushi serverad. Det är högklassigt och skickligt, men dyrt.

Lyxig retro i kvarteret

Trevlig atmosfär, men lite ojämnt i köket – Di Weekend har besökt en kvarterskrog på Söder med en skön Medelhavskänsla.

Krogtest: Finkrögaren på bakgatan

Vita dukarna har åkt av, men Göteborgskrogen håller samma höga gastronomiska nivå.

Grönt och personligt

Den lilla krogen på Sankt Eriksgatan lade grogrunden för den gröna trenden i Stockholms krogvärld.

Elegans till lågpris

Restaurang Derelict bjuder på en imponerande matparad, med lite för många rotfrukter. Men sammantaget är den mycket prisvärt.

Nytändning på eldkrogen

Urnordisk matlagning men inga vikingaportioner på Ekstedt.

Omtest: Portal lever upp till hajpen

Portal gör upp med sin enda akilleshäl – efterrätterna.

Esperanto väcker alla sinnen

Anspråkslös smaksymfoni på Sayan Isaksons Esperanto.

Krogtest: Slarvet sänker Zink

Dålig service, dyrt och intetsägande mat. Miljön är det enda som håller måttet på Zink.

Krogtest: Ögonfröjd utan udd

Den nya japanska krogen har höga ambitioner, men maten är vackrare att se på än att smaka på, konstaterar Di Weekends testätare.

Krogtest: Dikten överträffar verkligheten

Den Gyldene Freden i Gamla stan bjuder på svensk husman anno 1722.

Svensk stjärna i London

Den svenska Michelin-krogen i London får nästan full pott av Di Weekend.

Toppkrogen har tappat höjd

Finkrogen i hotellkomplexet bjuder på service av internationell klass, men vi förväntar oss lite mer av maten.

Stjärnkocken träffar rätt på en gång

Lekfullt, läckert och ambitiöst på St Eriksplans nya kvarterskrog.

Krogtest: Proviant fixar biffen

Trivselfaktorn är hög på Östermalmskrogen och rå-biffen är en kandidat till titeln Stans Bästa.

Hemlagad charm i trävillan

Hemma hos Husmor Lisa är stämningen charmigt avspänd. Men sittningarna är långa och priserna för höga.

Inga fler artiklar tillgängliga